Primăria Orasului Săliştea de Sus

Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.


Mesajele voastre

Ioan din Cluj-Napoca spune:

Sunt foarte mandru de Maramures, nici nu pot descire cat de bine ma simt cand oameni pe care -i intalnesc ma intreaba de unde sunt si eu le raspund ca din Maramures si in acem moment ei raman uimiti si spun: 'La voi se pastreaza traditiile si porul, asa mi-ar placea sa ma fi nascut acolo'. Salistea mea e cel mai frumos sat pe care il stiu, locul unde m-am nascut si coplarit, locul unde am primit prima educatie. Indemn prin acest mesaj sa nu ne lasam traditia, sa construim porti de lemn, casele de lemn sa le restauram sau sa construim altele, sa respectam biserica si sa mergem la biserica, pentru ca noi prin asta iesim in evidenta, prin ce facem noi aici. Nic i o data nu am sa uit de unde am plecat : 'Oriunde in lume as pleca, tot acasa-i casa mea'.

Mesaj scris în data de: 13.04.2016

Vlad din Salistea de Sus spune:

Dumnezeu sa il odihneasca in pace. O persoana cu un caracter aparte, demna de toate laudele, mare pacat ca sa dus asa de repede.

Mesaj scris în data de: 07.08.2014

Alina şi Florin Soroceanu din Istanbul Turcia spune:

Ii multumesc dlui.primar pentru realizarile care lea facut pana acuma ın preuna cu colegii lui de servici şi dragi consateni, eu ma bucur foarte mult ca ın coltul acesta la Romanie mai exista ceva frumos cu obiceiuri şi datini lasate de la stramoşi noştri,abea aştept sa vin ın data de 22/12/2012 cu noia bunului Dumnezeu Va doresc multa sanatate şi lnişte ın suflete şi La un Multi Ani!special pentru naşi mei care locuiesc ın Belgia Lenuta Yuga & Simi Yuga şi copii, multa sanatate !

Mesaj scris în data de: 01.12.2012

Vlad din SALISTEA DE SUS spune:

O zi buna!!!

Mesaj scris în data de: 09.10.2012

Maria Iuga din Milano -Italia spune:

Salistea de Sus este orasul in care m-am nascut , in care am copilarit si pe care nu l-asi schimba cu nici un oras European pe unde am colindat , sint mandra cind spun ca sint maramuresanca 100% indiferent in care colt de lume m-asi afla .\r\nVrea sa felicit in primul rind \r\n D-nul Primar STEFAN IUGA pentru toate proiectele realizate , sa va dea D-zeu multa fericire , sanatate , putere de munca incontinuare ..... felicit deasemenea toata echipa Primariei Salistea de Sus pentru toate realizarile obtinute .\r\nVroiam sa va felicit pentru site ,si vreau sa va spun ,sint orasele in Italia care nu au asa ceva si sint mult inaintea noastra :::)))\r\nDragii salistenii oriunde va aflati , in orice colt de lume , sa ne pastram traditia si sa o dam din generatie in generatie ca numai de castigat o sa avem niciunde in lume nu o sa gasiti traditii, oameni, muzica , cum sint in Maramures.\r\nAbia astept sa ma intorc acasa ...... va doresc la toti salisteni AN NOU FERICIT 2012\r\n\r\n

Mesaj scris în data de: 04.01.2012

vasile din Salistea de Sus spune:

Foarte fain pe hartie dar nimic concret ,in afara de 3 proiecte finalizate ,restu is basme .\r\nCum ati construit drum forestier pe Buleasa ,cand el exista deja.\r\nDe era vorba de o reabilitare credeam dar nici asta nu ati facut .\r\nUn drum nu tine doar pana unde fac gura unii, ci tine pana in capat .\r\nIar 400 de metri de pavaj nu inseamna 20 Km.\r\nApoi canalizarea ii o rusine ,pe langa ca ii destul de mica si nu cred ca va rezista la sarcina ,lipseste cu desavarsire partea cu scurgerea apei pluviale de pe strazi .\r\nIn fine is multe aberatii.

Mesaj scris în data de: 25.10.2011

Lica din Salistea de Sus spune:

orasul salistea de sus, orasul meu natal in care ma intorc tot timpul cu drag...sper ca pe viitor sa avem infrastructura cat de moderna si multe condiitii...

Mesaj scris în data de: 06.06.2011

Ioana Pasca din Gottlob, jud Timis spune:

buna ma numesc Pasca Ioana si am copilarit pana la vasrta de 12 ani in Saliste si ma bucur foarte mul ca are o pagina de web si am reusit sa revad locurile in care am copilarit si in care am crescut,mi-e foarte dor de Saliste si sper cat de curand sa vin acolo.Vroiam sa va felicit pentru site si pentru tot ce ati facut in Saliste este foarte frumos.Multa sanatate si felicitari inca odata.

Mesaj scris în data de: 28.04.2011

nicu ciocanea din salistea de sus spune:

da, e foarte frumoasa SALISTEA DE SUS, dar daca ati putea face si niste locuri de munca ar fi extraordinar ,cred ca se va putea si asta, macar pe viitor !.frumos site

Mesaj scris în data de: 08.11.2010

dunca ioan din salistea de sus spune:

pentru toti salistenii care intra pe site va salut!

Mesaj scris în data de: 16.05.2010